Aito HSO ja Haaga-Helia

Aito HSO ry:n ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyö perustuu partnerisopimukseen. Monipuolinen ja laaja-alainen yhteistyö tähtää HSO-opiskelijoiden tukemiseen ja motivoimiseen opinnoissa. Yhteistyö sisältää mm.

  • työelämäkummitoimintaa
  • alumnipaneeleja
  • asiantuntijaluentoja
  • järjestöesittelyjä
  • rekrytointipäivät
  • opiskelijainfoja

Haaga-Helian assistenttiopiskelijat voivat toimia myös apuna erilaisissa työelämäprojekteissa. Lisää tietoja toiminnasta löydät klikkaamalla kuvaa.
Assistenttiopiskelija apuna työelämän toimeksiannoissa

www.haaga-helia.fi

Ainejärjestö Johdon assistenttityön opiskelijat HSOY ry

Aito HSO ry tekee aktiivista yhteistyötä ainejärjestö Johdon assistenttityön opiskelijat HSOY ry:n kanssa. HSOY ry on Haaga-Helian johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmissa opiskelevien ainejärjestö. Aito HSOn ja HSOY ry:n yhteistyö perustuu yhteistyösopimukseen ja ainejärjestöllä on Aito HSOn hallituksessa opiskelijaedustaja.

www.hsoyry.fi

HSO-säätiö

HSO-säätiö jakaa apurahoja ja stipendejä opettajille, opiskelijoille sekä alan tutkimustoimintaa harjoittaville tahoille. Säätiö myöntää myös HSO Reward -palkinnon kerran vuodessa. Vuonna 2012 HSO Reward myönnettiin HAAGA-HELIAn ja Aito HSOn työelämäkummitoiminnalle.

HSO-säätiön toiminta alkoi vuoden 2007 alusta HSO-kannatusyhdistyksen lakkauttamisen jälkeen. Aito HSO ry:llä on säätiön säädekirjassa määrätty hallituspaikka.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä