Aito HSO Akavan Erityisaloissa

Aito HSO ry on Akavan Erityisalojen viidenneksi suurin jäsenjärjestö ja vaikuttaa siten merkittävästi Akavan Erityisalojen edunvalvontaan sekä osallistuu ammattiliiton toimintaan. Akavan Erityisalat ajaa jäsentensä etuja työmarkkina- ja yhteiskuntapoliittisissa kysymyksissä. Liitto valvoo jäsentensä etuja vaikuttamalla AKAVAssa ja sen piirissä toimivissa neuvottelujärjestöissä YTN:ssä (Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry) ja JUKO:ssa (Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö). Aito HSO ry edustaa jäseniään Akavan Erityisaloissa monissa eri toimielimissä.

Akavan Erityisalat (AE) on 23 itsenäisen jäsenammattijärjestön muodostama akavalainen ammattiliitto. Liitossa on noin 27 000 jäsentä, joista yli 2 300 kuuluu Aito HSO ry:n kautta Akavan Erityisaloihin. 


Akavan Erityisalat tarjoaa jäsenille useita etuja. Tärkeimpiä etuja ovat eri sopimusaloihin erikoistuneiden lakimiesten yksilöllinen ja oikeudellinen työsuhde- ja palkkaneuvonta, perhe- ja perintöoikeudellinen neuvonta sekä vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutus. Palkkaneuvonnan, monipuolisten koulutustilaisuuksien ja apurahojen lisäksi liiton jäsenenä saa myös monia vapaa-aikaan liittyviä etuja.


www.akavanerityisalat.fi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä