Yhteistyö

Tervetuloa mukaan Aito HSO ry:n yhteistyöverkostoon! Jäsenlehti Aito, jäsentapahtumat sekä suoramarkkinoinnin työkalut tarjoavat yhteistyökumppaneille monipuolisia mahdollisuuksia tutustuttaa jäsenemme organisaatiosi palveluihin. 

Jäsenlehti Aito

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Aito on ammattilehti, joka 3 200 lehden levikillään on näkyvä markkinointikanava sinulle, joka haluat tavoittaa toimistotyön ammattilaiset.

Aito on ajassa kiinni. Se esittelee kiinnostavia uratarinoita ja kertoo jäsenten ammatilliseen kehittymiseen ja edunvalvontaan liittyvistä kysymyksistä. Aito tiedottaa uusista tuulista työelämässä liittyvillä aloilla ja tutustuttaa lukijoita mielenkiintoisiin yhteistyökumppaneihin.
Lukijatutkimuksen perusteella Aitoa pidetään mielenkiintoisena, asiapitoisena, ajankohtaisena ja tarpeellisena ammattilehtenä.

Organisaatiot voivat ostaa Aito-jäsenlehdestä ilmoitus- tai mainostilaa (ks. Aito HSO ry:n jäsenehti Aito).

Jäsentilaisuudet ja tutustumisillat

Järjestämme jäsenillemme vuosittain noin 20 erityyppistä jäsentilaisuutta, koulutusta ja muuta tapahtumaa. 

Tilaisuudet järjestetään usein yhteistyössä yrityskumppanien kanssa. Näissä tilaisuuksissa organisaatioiden edustajilla on mahdollisuus tavata työssään kokous- ja tapahtumajärjestelyistä vastaavia ammattilaisia sekä esitellä palvelujaan.

Työpaikkapörssi

Etsitkö tehokasta, monet langat näpeissään pitävää moniosaajaa? Työpaikkapörssimme on oikea kanava!

Voit ilmoittaa Pörssiin esimerkiksi vakituisesta, osa-aikaisesta tai määräaikaisesta työ-/virkasuhteesta sekä sijaisuuksista.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on maksutonta. Ilmoitukset lähetetään sähköpostitse (mielellään pdf) osoitteeseen hso(at)aitohso.fi.

Suoramarkkinointi

Sähköisen Kumppaniviesti-markkinointikirjeen kautta tavoitat jäsenemme kätevästi. Tarjoamme Kumppaniviestiä valikoiduille yhteistyökumppaneille.

Opinnäytetyö, Pro Gradu -tutkielma tai muu tutkimus toimeksiantona

Aito HSO ry ottaa mielellään vastaan opiskelijoiden pyyntöjä toteuttaa erikseen sovittava Aito HSO:n toimintaan liittyvä tutkimus toimeksiantona järjestölle. Tutkimuksen aiheesta, sisällöstä ja toteutustavasta sovitaan erikseen.

Lisätiedot

Lisätietoja eri yhteistyömuodoista antaa järjestöpäällikkö Maarit Rapp, maarit.rapp(at)aitohso.fi.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä