Yhteistyö

Tervetuloa mukaan Aito HSO ry:n yhteistyöverkostoon! Jäsenlehti Aito, jäsentapahtumat sekä suoramarkkinoinnin työkalut tarjoavat yhteistyökumppaneille monipuolisia mahdollisuuksia tutustuttaa HSO-jäsenet organisaatiosi palveluihin. 

Jäsenlehti Aito

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Aito on Aito HSO ry:n jäsenilleen ja sidosryhmilleen julkaisema ammattilehti, joka 3 200 lehden levikillään on näkyvä markkinointikanava sinulle, joka haluat tavoittaa toimistotyön ammattilaiset.

Aito on ajassa kiinni. Se esittelee kiinnostavia uratarinoita ja kertoo HSO-jäsenten ammatilliseen kehittymiseen ja edunvalvontaan liittyvistä kysymyksistä. Aito tiedottaa uusista tuulista HSO-ammatteihin liittyvillä aloilla ja tutustuttaa lukijoita mielenkiintoisiin yhteistyökumppaneihin.
Lukijatutkimuksen perusteella Aitoa pidetään mielenkiintoisena, asiapitoisena, ajankohtaisena ja tarpeellisena ammattilehtenä.

Organisaatiot voivat ostaa Aito-jäsenlehdestä ilmoitus- tai mainostilaa (ks. Aito HSO ry:n jäsenehti Aito).

Jäsentilaisuudet ja tutustumisillat

Aito HSO ry järjestää jäsenilleen vuosittain noin 30 erityyppistä jäsentilaisuutta, koulutusta ja muuta tapahtumaa. 

Tilaisuudet järjestetään usein yhteistyössä yrityskumppanien kanssa. Näissä tilaisuuksissa organisaatioiden edustajilla on mahdollisuus tavata työssään kokous- ja tapahtumajärjestelyistä vastaavia ammattilaisia sekä esitellä palvelujaan.

Työpaikkapörssi

Etsitkö tehokasta, monet langat näpeissään pitävää moniosaajaa? HSO-työpaikkapörssi on oikea kanava!

Työpaikkapörssi on hyödyllinen, kohdennetun viestinnän kanava ja sen kautta tavoittaa kaikki jäsenet.  Pörssiin voi ilmoittaa esimerkiksi vakituisesta, osa-aikaisesta tai määräaikaisesta työ-/virkasuhteesta sekä sijaisuuksista.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on maksutonta. Ilmoitukset lähetetään sähköisesti (mielellään pdf) HSO-toimistolle, hso(at)aitohso.fi.

Suoramarkkinointi

Tavoitat noin HSO-ammattilaiset kauttamme joko sähköpostitse tai postitse kätevästi. 

Sopimusyhteistyö

Osa HSO-jäsentilaisuuksista järjestetään esim. vuosisopimusperusteella yhteistyökumppanien kanssa.

Sponsorointi

Yhteistyökumppani voi myös sponsoroida esimerkiksi jäsentilaisuuden matkakustannukset tai majoituksen. 

Opinnäytetyö, Pro Gradu -tutkielma tai muu tutkimus toimeksiantona

Aito HSO ry ottaa mielellään vastaan opiskelijoiden pyyntöjä toteuttaa erikseen sovittava Aito HSO:n toimintaan liittyvä tutkimus toimeksiantona järjestölle. Järjestön hallitus hyväksyy toimeksiannot kokouksessaan, minkä jälkeen tutkimuksesta tehdään erillinen toimeksiantosopimus ja tarvittaessa salassapitosopimus. Tutkimuksen aiheesta, sisällöstä ja toteutustavasta sovitaan erikseen.

Lisätiedot

Lisätietoja eri yhteistyömuodoista antaa järjestöpäällikkö Maarit Rapp, maarit.rapp(at)aitohso.fi.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä