Liittyä kannattaa jo opiskeluaikana

Opiskelija, voit liittyä Aito HSO ry:n jäseneksi heti aloitettuasi opinnot Haaga-Helian johdon assistenttityön koulutusohjelmassa. Valtaosa ASSI- tai MUBBA-opiskelijoista liittyykin jo opiskeluaikana jäseneksi.

Liittymällä Aito HSOn ja Akavan Erityisalojen jäseneksi teet paremman diilin! Meiltä saat vastauksen kaikkiin tulevaa työelämääsi koskeviin kysymyksiin. Jäsenenä saat apua ja neuvoja työnhakuun, palkkaukseen ja työehtoihin liittyvissä kysymyksissä. Kysyä voit myös kesätöistä ja harjoittelusta. Autamme sinua kaikissa työelämän ongelmatilanteissa ja muissa työelämää koskevissa käänteissä. 

Ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha on monelle ensiarvoisen tärkeä rahanarvoinen etuus. Opiskeluaika on ainoa ajanjakso, jolloin voit kerryttää ansiosidonnaiseen oikeuttavia viikkoja erissä - ei siis kannata lykätä liittymistä valmistumisen.

Turvaamme myös vapaa-aikasi, saat kauttamme matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen.

Jäsenenämme pääset myös mukaviin ja hyödyllisiin tapahtumiin mukaan verkostoitumaan, ja voit osallistua opiskelijatempauksiimme koululla.

Jäsenyytemme on Työelämän Täyskasko: Aito HSOn ja Akavan Erityisalojen kaikki jäsenedut ja -palvelut ovat käytettävissäsi jo opintojen aikana.Amalia
Katso video opiskelijajäsenyydestä

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä