Usein kysyttyä

Miksi en saa Aitoa asiaa -jäsentiedotetta?

Jäsentiedote lähetetään kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä. Jos jäsenrekisterissä on vanhentunut sähköpostiosoitteesi, päivitä sähköpostiosoitteesi Aito HSOn ja Akavan Erityisalojen yhteisellä tietojenpäivityslomakkeella.

Olen unohtanut käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan jäsenen extranettiin, mitä teen?

Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Jäsennumerosi löydät Akavan Erityisalojen ja Aito HSOn yhteisestä jäsenkortistasi. Klikkaa kirjautumissivulla olevaa "Unohtunut salasana" -linkkiä ja saat uuden salasanan jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseesi.

Jos jäsenrekisterissä on vanhentunut sähköpostiosoitteesi, päivitä sähköpostiosoitteesi Aito HSOn ja Akavan Erityisalojen yhteisellä tietojenpäivityslomakkeella tai ota yhteyttä toimistolle: jasenasiat(at)aitohso.fi.

Saako opiskelija osallistua jäsentilaisuuksiin?

Kyllä. Opiskelijajäsenenä olet tasavertainen työssäkäyviin jäseniin nähden, mutta maksulliset tilaisuudet ovat opiskelijoille puoleen hintaan.

Valmistun Haaga-Heliasta, miten minun pitäisi toimia?

Päivitä tieto valmistumisestasi Aito HSOn ja Akavan Erityisalojen yhteisellä tietojenpäivityslomakkeella

Haluan liittyä Aito HSOn jäseneksi, miten vaihdan työttömyyskassaani?

Jotta voit vaihtaa työttömyyskassaasi, sinun täytyy olla vaihtamishetkellä töissä. Lähetä ensin jäsenhakemus Aito HSOlle. Ilmoita eroamisestasi edelliseen työttömyyskassaan/ammattiliittoon vasta sitten, kun olet saanut varmistuksen uudesta jäsenyydestä. Näin varmistat jäsenyyden jatkumisen ilman katkoksia. Lisätietoja kassan vaihtamisesta löydät täältä.

Mikä on aktiivijäsen?

Aktiivi on jäsen, joka on mukana aktiivisesti HSO-toiminnassa esimerkiksi järjestämässä jäsentilaisuuksia tai Aito-jäsenlehden toimituskunnassa. Myös hallituksen jäsenet ovat aktiivijäseniä. Mikäli haluat mukaan aktiivitoimintaan, ota yhteys HSO-toimistoon hso(at)aitohso.fi.

Vieläkö HSO-sihteerit voivat päivittää tutkintoaan tradenomi, HSOksi?

HSO-sihteereille tarjoutuu joustava mahdollisuus päivittää tutkintonsa tradenomin tutkinnoksi Haaga-Heliassa. Edellinen haku täydennysopintoihin oli nuorten yhteishaun yhteydessä 17.3.–9.4.2015. Opinnot alkoivat syksyllä 2015. Koulutukseen valittiin 25 HSO-sihteeriä.


En löytänyt vastausta kysymykseeni, mitä nyt?

Soita toimistolle (09) 586 5020 tai lähetä sähköpostia jasenasiat(at)aitohso.fi ja kerro mitä haluat tietää, autamme sinua mielellämme. 

Voit myös etsiä vastausta Akavan Erityisalojen Usein kysyttyjä kysymyksiä -osiosta, jossa kerrotaan  jäsenmaksuista, lakimiespalveluista, vakuutuksista, työttömyydestä jne.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä