Tutustuminen Amos Rexiin

4.10.2018 17:00-17:45

Perustiedot
Kuvaus

Lähde mukaan Aito HSO:n jäsenilleen tarjoamalle opastetulle kierrokselle Amos Rexiin ja pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan yhteen syksyn merkittävimmistä taidetapahtumista. Jokainen jäsen maksaa itse 12,00 euron sisäänpääsymaksun. Voit maksaa pääsylipun käteisellä, pankki- tai luottokortilla, kulttuuriseteleillä tai kortilla (Smartum, Virikeseteli, TyKy, ePassi). Museokortilla sisäänpääsy on ilmainen.


Helsingin ytimeen on avattu arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen yksityinen taidemuseo. Amos Rex (Mannerheimintie 22-24) on taiteen ja kaupunkikulttuurin kohtaamispaikka, joka koostuu uusista maanalaisista näyttelytiloista, vanhasta, vuonna 1936 rakennetusta Lasipalatsista ja elokuvateatteri Bio Rexistä, sekä Lasipalatsin aukiolla näyttelytilan kattona kumpuilevasta tapahtuma-aukiosta.  Amos Rex haluaa esitellä kiinnostavaa ja kunnianhimoista taidetta virkistävästi ja elämäniloisesti. Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus tuottavat ainutkertaisia elämyksiä ja yllättäviä kohtaamisia maan alla, päällä ja valkokankaalla.

Amos Rexin ensimmäisestä näyttelystä vastaa taiteilijaryhmä teamLab. Se on vuonna 2001 perustettu Tokiossa toimiva, noin 500 jäsenestä muodostuva monialainen taiteilijaryhmä. Taiteilijoista, koodareista, tietokoneanimaattoreista, matemaatikoista, arkkitehdeistä, graafisista suunnittelijoista sekä kirjailijoista koostuvan ryhmän yhteisenä tavoitteena on ”uudelleen määritellä todellisuus”.

Kierros kestää 45 minuuttia.

Tallenna kalenteritiedosto


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä