Tulevaisuusseminaari

28.8.2018 8:30-11:00

Perustiedot
Kuvaus
Tulevaisuusseminaari 28.8.2018

Askarruttaako sinuakin mitä muuttuva työelämä oikein tuo tullessaan? Millainen on tulevaisuuden työelämä ja ylipäätään yhteiskunta, jossa elämme? Entä miten yksilö asettuukaan tähän yhtälöön? Onko tulevaisuuden työelämä ja sen tuomat uudet trendit meille enemmän uhka kuin mahdollisuus?

Aito HSO ry järjestää yhteistyössä Mothership of Workin kanssa Tulevaisuus-seminaarin tiistaina 28.8.2018  klo 8.30 alkaen. Tapahtuman aiheena on muuttuva työelämä ja sen mukanaan tuomat uudet työelämätrendit,  jotka heijastuvat meidän kaikkien työhön. Tapahtumapaikkana toimii MOW Stargate Ruoholahdessa (Porkkalankatu 22 A, 00180 Helsinki).

Aamiaisseminaarin tavoitteena on herätellä ajatuksia alati muuttuvasta työelämästä; digitalisaatio, robotiikka ja automatisaatio tarjoavat työelämälle paljon uusia mahdollisuuksia, mutta toki jo tunnistettavia haasteitakin on. Voiko esimerkiksi robotiikalla korvata ihmisen kykyä soveltaa, olla spontaani ja luova? 

Mothership of Work – eli MOW – on Helsingissä ja Tampereella toimiva palveluntarjoaja, joka tarjoaa yhteisöllisiä coworking-tiloja työskentelyyn niin yksittäisille jäsenille kuin yrityksille laajemminkin. Liikkuvan työn ja etätyön myötä niin sanotuista hubeista on tullut globaali trendi. Työ ei ole enää sidottu pelkästään yhteen työpöytään tai toimistoon vaan mahdollisuuksien kirjo on yhtä moninainen kuin on työskentelytapojakin.  

MOW:n palveluihin voit tutustua ennalta täältä.

Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille. Muilta kuin Aito HSO ry:n tai MOW:n jäseniltä perimme 15 euron osallistumismaksun. Ei-jäsenten ilmoittautumiset osoitteeseen hso@aitohso.fi. Tapahtumaan on rajattu osallistujamäärä ja osallistumisvahvistus lähetetään elokuun alussa.
Tallenna kalenteritiedosto


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä