Suosittele jäsenyyttä!

Suosittele Aito HSOn jäseneksi liittymistä ystävillesi ja tuttavillesi – jokaisesta uudesta jäsenestä saat upean palkinnon!

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, liittymisen yhteydessä kysytään suosittelijan nimeä ja Akavan Erityisalat ottaa Sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Kun suosittele meitä nyt, voit voittaa 1000 euron matkalahjakortin! Arvomme kolme Aurinkomatkojen lahjakorttia. Arvonnassa ovat mukana kaikki 1.12.2018 - 31.1.2019 liittyneet ja jäsenyyttä suositelleet. Arvonnan säännöt

Lisäksi aina, kun suosittelet Akavan Erityisalojen jäsenyyttä ystävillesi ja tuttavillesi - saat jokaisesta uudesta jäsenestä palkinnoksi 50 euron arvoisen Superlahjakortin!

Superlahjakorttia voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen. Joukossa on mm. matkailun, muodin ja kodintuotteiden huippumerkkejä - jokaiselle jotakin! Kulttuurin ystävät voivat hyödyntää lahjakorttia esimerkiksi Museokortin hankinnassa.

Voit tutustua koko valikoimaan osoitteessa www.gogift.com

Kun kaverisi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä liittymislomakkeessa suosittelijan nimen. Otamme Sinuun yhteyttä ja vahvistamme Superlahjakortin lähetyksen - tarkkaile postiasi!

Sama palkinto odottaa myös opiskelijajäsenen hankkijaa.

Suosittelijan tulee itse olla jo jäsen.

Myös opiskelijan kannattaa liittyä jäseneksi!Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä