Kumppanikadulla tapaat Aidot Kumppanit


Seminaarin tauoilla voit tutustua Aito HSOn yhteistyökumppanien näyttelyyn Kumppanikadulla. 

Akavan Erityisalat

Akavan Erityisalat on monialainen ammattiliitto, johon kuuluu 23 itsenäistä jäsenyhdistystä. Jäsenet työskentelevät kulttuurin ja hallinnon sekä viestinnän ja hyvinvoinnin aloilla asiantuntija- ja esimiestehtävissä.  

Akavan Erityisalojen ja sen jäsenyhdistysten perustehtävänä on toimia yhdessä jäsenten hyvän työelämän ja oikeudenmukaisen palkkauksen puolesta.

Aito HSO ry on Akavan Erityisalojen jäsenyhdistys.

www.akavanerityisalat.fi

Eckerö Line

Eckerö Line tarjoaa laadukkaita matkailupalveluita Tallinnaan. M/s Finlandialla on päivittäin kaksi lähtöä Helsingistä sekä kaksi lähtöä Tallinnasta. Modernissa Kokouskeskus & Loungessa on kokoustiloja monen kokoisille ryhmille. Uutuutena m/s Finlandialla nyt Captain’s Lounge, joka tarjoaa upean tilan vapaamuotoiseen seurusteluun. Buffet Eckerö tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettuja herkkuja eri sesonkien mukaan ja laivan viihderavintoloissa soi päivittäin elävä musiikki.  M/s Finlandia on ainoa Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. 

www.eckeroline.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusaloja ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

www.haaga-helia.fi 

Hotelli Korpilampi

Uudistettu Hotelli Korpilampi on nykyaikainen ja monipuolinen kokoushotelli Espoossa, lyhyen matkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä sekä pääkaupunkiseudun solmukohdista. Sijaintimme luonnonkauniin erämaajärven rannalla sekä toimivat kokous- ja tapahtumapalvelut takaavat onnistuneen tilaisuuden jopa 300 hengelle. 

Hotellissamme on 155 lämpimin värein ja luontoaihein sisustettua huonetta jotka tarjoavat aina oikean vaihtoehdon niin kokousasiakkaillemme kuin työ- ja vapaa-ajan matkaajille.

Kesäisin ja viikonloppuisin Korpilampi on suosittu häiden ja merkkipäivien pitopaikka.

www.korpilampi.fi

Kokoushotelli Gustavelund

Kokoushotelli Gustavelund on perheyritys, joka toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki vieraansa niin läheltä kuin kaukaakin kunniakkaan historian omaaviin Tuusulanjärven rantamaisemiin. Tarjoamme herkullista ruokaa, paljon tilaa erilaisille tapahtumille ja monipuolisia palveluja ryyditettynä suomalaisella taiteella, arkkitehtuurilla ja designilla. Sijaitsemme puolen tunnin matkan päässä Helsingistä ja 15 minuutin matkan päässä lentokentältä.

www.gustavelund.fi

Korsisaari

Onko teillä tarve, johon meillä on ratkaisu? Korsisaari on luotettava kumppani kuljetuksien järjestämiseen. Meillä on kokemusta henkilökuljetuksien järjestämisestä muutamasta henkilöstä aina tuhansien ihmisten liikuttamiseen. Voimme huolehtia teidän puolesta kaikista käytännön järjestelyistä. Henkilökuntamme on ystävällisiä ja alan ammattilaisia.

 www.korsisaari.fi

Kämp Collection Hotels

Kämp Collection Hotels koostuu yhdeksästä ylellisestä boutique- ja lifestylehotellista Helsingin parhailla paikoilla.  Hotel Kämp on Helsingin ainoa viiden tähden hotelli, aito grand hôtel. Hotel Haven tarjoaa lämminhenkisen ylellisen hotellikokemuksen Etelärannan kupeessa. Lilla Roberts edustaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ympäristössä ja Hotel Fabian on kodikas boutique-hotelli. Designhotelli Klaus K Hotel on saanut inspiraationsa taiteesta ja Kalevalasta. GLO Hotel Kluuvin sijainti ydinkeskustan sydämessä on voittamaton ja GLO Hotel Artin päärakennuksen upea jugendlinna ihastuttaa. GLO Hotel Sello Espoon Leppävaarassa ja Glo Hotel Airport lentokentällä ovat mutkattomia lifestylehotelleja. Uusi luku Helsingin hotellihistoriassa kirjoitetaan alkuvuodesta 2018 kun Hotel St. George avaa ovensa.

http://www.kampcollectionhotels.com

Lahden Seurahuone

Euroopan parhaana kaupunkihotellina vuonna 2015 palkittu Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone hurmaa vieraansa yksilöllisellä palvelulla, viimeistellyillä hotellihuoneilla ja erinomaisella ruoalla. Maineikas hotelli on kestinnyt vieraita jo 1890-luvulta lähtien; salissa on valssattu häävalssit ja siemailtu samppanjaa ja Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt arvovieraita aina marsalkka Mannerheimista kuninkaallisiin. Seurahuoneen ainutlaatuinen tunnelma ja puitteet saavat vieraat palaamaan Seurahuoneelle yhä uudelleen.  Tervetuloa Seurahuoneelle viettämään unohtumaton viikonloppu tai työ- tai lomapäivä!

www.sokoshotels.fi

Lahti Region Oy

Lahti Region Oy:n kautta kattavasti kaikki kokous- ja yritystapahtuman järjestämiseen liittyvät palvelut sekä runsaasti tasokkaita oheis- ja ohjelmapalveluita. Kansainvälistä tapahtumaa suunnittelevalle Lahti Region Oy tarjoaa myös convention bureau -palvelut.

Hallitsemme yritystapahtumien järjestämisen aina pienimpiin yksityiskohtiin saakka: kokous- ja majoituskohteiden, ruokailujen sekä oheispalvelujen paketointi, ryhmäretket ja yritysvierailut, kuljetusjärjestelyt, ilmoittautumis- ja rekisteröintipalvelut, maksuliikennejärjestelyt. Avustamme myös suunnittelussa ja hakuprosessissa ja tukimateriaalien laatimisessa.

www.visitlahti.fi

Messukeskus Helsinki

Messukeskuksessa sinua palvelee joukko osaavia tapahtuma-alan ammattilaisia. Autamme onnistumaan kokouksissa, kongresseissa, juhlissa ja muissa tapahtumissa. Meiltä löydät puitteet tuloksellisille kohtaamisille. Voit valita 40 erilaisesta tilasta, 21 ravintolasta ja 7 hallista ja kaikista tapahtumapalveluista, mitä tilaisuutesi tarvitsee. Kanssamme mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso. Oletko jo kokoustanut Loistossa, verkostoitunut Rennossa tai sukeltanut Suomi-tilan kanervikkoon? Kesän aikana valmistunut Usva-tila herättää aistillisempaan päivään 40 kokoustajaa. Namu on herkullinen huone 8 hengen tiimille. Näistä ei malttaisi lähteä!

www.messukeskus.fi

Paasitorni

Paasitornissa on lähes 30 omailmeistä ja muunneltavaa kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa 8-800 hengelle. Kokonaisuuden täydentävät viisi persoonallista ravintolaa ja 170 tarinallista hotellihuonetta. Huolella entisöity ja uudisosilla täydentynyt arvorakennus tarjoaa inspiroivat ja mieliinpainuvat puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

www.paasitorni.fi

Visit Naantali

Visit Naantali on oma assistenttisi, kun haluat innostavia ideoita oman tapahtumasi järjestämiseen. Räätälöimme kokoukset, majoituskohteet, ruokailut ja mieleen jäävät oheisohjelmat toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Upeat puitteet, korkeatasoisesta kylpylähotellista pienempiin vanhan kaupungin idyllisiin puutaloihin ja rauhoittavaan saaristoon mahdollistavat erilaisen tapahtuman tai kokouksen.

Miltä kuulostaisi kokous vanhassa maitokaupassa tai paloasemalle. Vai toisiko Muumipeikko oman tervehdyksensä kokouksen alkuun tai erilaiseksi lopetukseksi?

Sinä valitset, me toteutamme.

www.visitnaantali.com

Scandic Hotels

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on 15 000 työntekijää, ja toiminnassa tai kehitteillä lähes 230 hotellia ja noin 45 000 hotellihuonetta. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma 2 miljoonalla jäsenellään. Vastuullisuus on aina ollut osa Scandicin DNA:ta, ja Scandic on nimetty Pohjoismaiden parhaaksi hotellibrändiksi (BDRC). Scandic listautui Nasdaq Tukholman pörssiin 2. joulukuuta 2015.

www.scandichotels.fi

 Sodexo

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia palveluja tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Sodexo tarjoaa laajan valikoiman kokous- ja juhlapalveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Suomessa meillä toimii 35 erilaisia palveluita tarjoavaa toimipaikkaa.

www.sodexo.fiPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä