aitohso_virity_verkostoidu_c

PUHUJAESITTELYT


ANNE LAHNAJÄRVI | päätoimittaja, sanomalehti Uusimaa (seminaarin moderaattori)__lahnajarvi
Anne Lahnajärvi on Uusimaa-lehden päätoimittaja, joka uskoo kasvokkain kohtaamisten voimaan. Monien erilaisten ja uusien työtehtävien myötä hän on huomannut, että verkostot ovat edellytys onnistumiselle.

Anne on toiminut aiemmin muun muassa Tamperelaisen päätoimittajana ja on tapahtumalehti Eventon perustaja ja entinen päätoimittaja. 


TEEMU KOKKO | rehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulukokko

KTT, markkinoinnin dosentti Teemu Kokko on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja. Uransa aikana hän on asunut ja ollut töissä ulkomailla yhteensä yhdeksän vuoden ajan (Moskova, Budapest & Oslo). 

Teemu on erittäin aktiivinen monissa kansainvälisissä verkostoissa ja vakituinen esiintyjä kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa. Hän on myös ollut vierailevana luennoitsijana lukuisissa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.


ANTTI KYLLIÄINEN | eetikko, SyFron Oy                          kylliainen

Eetikko Antti Kylliäinen pyrkii muuttamaan maailmaa hyveiden avulla. Hän on kehittänyt aristoteeliseen hyve-etiikkaan perustuvia työkaluja paitsi työyhteisöjen ja organisaatioiden käyttöön myös mm. päiväkoteihin ja kouluihin, vanhusten ja vammaisten hoivapalveluihin sekä joukkueurheilun maailmaan. 

Hänen työn etiikkaan liittyvä kirjansa Paksunahkaisuudesta suurisieluisuuteen kuvaa, kuinka hyveet voivat pelastaa organisaatiot tyhjältä arvopuheelta ja työntekijät työn mielekkyyden murenemiselta.


OILI VALKILA | viestintäkouluttaja, Will & Way Oyvalkila

Viestintäkouluttaja Oili Valkila (FM, MHT, logonomi) auttaa koulutettaviaan tuomaan viestintä- ja vuorovaikutustaitonsa muun osaamisensa tasolle. Siitä lähtee myös työyhteisön hengen kohentuminen.

Oili on innostava ja sparraava esiintyjä. "Toisten kanssa toimeen tuleminen ja toisiin vaikuttaminen on yhtä kaikki viestimistä. Viestimättä kun ei voi olla.".


ANNA PAIMELA | lakimies, osakas, Iconics Consulting Oypaimela

Anna Paimela on tietosuojaan ja teknologiaan erikoistunut lakimies sekä Iconics Consulting Oy:n osakas. Ennen Iconicsiin liittymistä hän työskenteli eurooppalaisessa mediakonsernissa, johtaen viimeisimpänä konsernin tietosuojatiimiä. 

Anna on osallistunut lukuisiin digitaalista liiketoimintaa koskeviin tuote- ja palvelukehityshankkeisiin sekä luonut EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaisia kyvykkyyksiä, dokumentaatiota ja prosesseja käytännönläheisellä otteella. Anna on kokenut kouluttaja tietosuoja-asioissa. 


KATI SORJANEN | asiakkuusjohtaja, Tapahtumantekijät Oysorjanen

Kati Sorjanen toimii yhteyspäällikkönä palkitussa taphtumamarkkinointitoimisto Tapahtumantekijät Oy:ssä. Kati on kehittänyt ihmisten välisiä tuloksellisia kohtaamisia yli 15 vuoden ajan. 

Katin mielestä  tapahtumamarkkinoinnissa yhdistyvät kiehtovalla tavalla luovuus, teknologia, dramaturgia ja inhimilliset tekijät. Hän uskoo järkähtämättömästi kohtaamisten voimaan. 


PIRITTA SEPPÄLÄ | sosiaalisen median asiantuntija ja kouluttaja, Viestintä-Piritta Oy

Piritta Seppälä on viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija, joka __seppalayrityksensä Viestintä-Pirittan kautta on koulinut suomalaisia somen tehokkaaseen ja laadukkaaseen käyttöön vuodesta 2010 lähtien. 

Pirittan käytännönläheinen ja kokemukseen perustuva asiantuntemus tarjoaa seminaariosallistujille vinkkejä pursuavaa informaatiota ja ajatuksia herättäviä näkemyksiä somen käyttöön.


RIIKKA KÄMPPI | viestinnän ammattilainen, Rautarouva Oykamppi

Riikka Kämppi tietää, kuinka koskettaa miljoonia. Hän on nainen Pekka Haaviston presidenttivaalikampanjan takana sekä Nenäpäivän äiti.

Hän puhuu mielellään siitä, kuinka motivoida ihmisiä tekemään jopa ihmeitä viestinnän avulla ja kuinka viestintä on viime vuosina muuttunut. 
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä