Uutisarkisto

Aito HSO hakee uutta järjestökoordinaattoria. Oletko se sinä?

Oletko kiinnostunut työelämän eri ilmiöistä ja haluatko toimia vireässä alumni- ja ammattijärjestössä jäsenten hyväksi? Nautitko organisoinnista ja yhdessä tekemisestä? Pysyvätkö langat käsissäsi kiireisissäkin tilanteissa? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut joukkoomme!

Me Aito HSO ry:ssä haemme nyt JÄRJESTÖKOORDINAATTORIA  monipuolisiin tehtäviin marraskuun alusta alkaen. Työsuhde on osa-aikainen (30 t/vk) ja vakituinen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto tai olet lähiaikoina valmistumassa. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta kuvatuista tehtävistä ja ennen kaikkea intoa oppia uutta ja tarttua toimeen, kun asioita pitää edistää. Nykyaikaiset viestintäkanavat ja -työkalut ovat sinulle tuttuja. Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote. Järjestötyö ja työelämän kehittäminen ovat lähellä sydäntäsi.

Järjestökoordinaattorinamme vastaat Aito HSOn opiskelijatoiminnasta ja -jäsenhankinnasta yhdessä opiskelija-aktiiviemme kanssa. Jalkaudut oppilaitokseen jäsenten ja potentiaalisten jäsenten pariin ja tutustutat heitä Aito HSOn toimintaan luontevasti ja sujuvasanaisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa Aito HSOn viestintää muun muassa some-kanavissa sekä vastaat pari kertaa kuukaudessa ilmestyvän sähköisen jäsentiedotteen kokoamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös jäsenpalvelua ja -neuvontaa, jäsentilaisuuksien ideointia, koordinointia ja käytännön järjestelyjä sekä hallinnollisia tehtäviä. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Meillä saat mukavan ja aktiivisen työympäristön Helsingin keskustassa, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoista työtä kehittyvässä järjestössä.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen sähköpostitse minulle 18.9. mennessä maarit.rapp@aitohso.fi. Lataa lisäksi enintään 1,5 minuutin mittainen esittelyvideo itsestäsi luotettavalle alustalle (esim. Vimeo tai YouTube) ja liitä linkki mukaan hakemukseesi.

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä 7.9. klo 12 – 15 ja 11.9. klo 8 – 12, gsm 040 5755 996.

Maarit Rapp

toiminnanjohtajaAito HSO ry yhdistää hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutetut ammattilaiset yli ammatti- ja toimialarajojen. Jäsenemme toimivat vankkaa asiantuntemusta vaativissa assistenttityössä sekä organisaatioiden asiantuntija- ja esimiestehtävissä. 

Tarjoamme yhteistyössä ammattiliittomme Akavan Erityisalojen kanssa jäsenillemme muun muassa ansiosidonnaista työttömyysturvaa, ammatillista edunvalvontaa sekä lakimiespalveluja työpaikan ja yksityiselämän pulmatilanteisiin. Järjestämme myös runsaasti korkeatasoisia jäsentilaisuuksia ja koulutustapahtumia, jotka tukevat jäsenten verkostoitumista.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä