Ajankohtaista

Terveiset Aito HSOn syyskokouksesta 7.11.2018

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous valitsi uuden varapuheenjohtajan, uusia jäseniä hallitukseen sekä hyväksyi sääntömuutoksen, joka avaa jäsenyyttä myös muille kuin HSO-tutkinnon suorittaneille.

Syyskokous 2018
Uusia ja vanhoja hallituksen jäseniä syyskokoustunnelmissa.

Yhdistyksen uudeksi varapuheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Aito HSOn pitkäaikainen hallituksen jäsen Kristiina Halme. Hallituksen jäseniksi valittiin kaksivuotiskaudeksi Pauliina  Elgbacka, Heli Huurtomaa ja Mesi Poittinen sekä yksivuotiskaudeksi 2019 Hanna Mäkinen ja Iida Tuunainen. Lämpimät onnittelut kaikille valituille!

Suuri kiitos myös varapuheenjohtajapestistä luopuvalle Hanna Puuralle sekä väistyville hallituksen jäsenille Kati Ilomäelle, Anni Piipposelle ja Pihla Steinbergille sekä  Annika Karjalaiselle, joka luopui hallituspaikastaan jo loppuvuodesta, kun hänet valittiin yhdistyksen järjestökoordinaattoriksi. 

Sääntömääräisten asidoiden lisäksi syyskokous päätti sääntömuutoksesta, joka avaa yhdistyksen jäsenyyden muillekin kuin HSO-tutkinnon suorittaneille. Puheenjohtaja Annette Wikström kiitti kokousta avoimesta ja rohkeasti tulevaisuuteen suuntaavasta asenteesta ja keskustelusta. Hän totesi, että uudistushenkistä jäsenkuntaa on hienoa luotsata tulevaisuuteen.

Ennen syyskokousta järjestetyssä workshopissa ideoitiin yhdessä mm. jäsenpalvelutarjontaa ja edunvalvontateemoja. Kiitos aktiivisesta osallistumisesta kaikille! 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä