Tule mukaan

Ideoimaan tapahtumia

Aito HSO ry:n jäsenpalvelutyöryhmä suunnittelee ja järjestää yhteistyössä HSO-toimiston kanssa jäsenille monipuolista, eri kohderyhmät huomioivaa jäsentoimintaa. Jäsenpalvelujen tavoitteena on sitouttaa jäseniä, vahvistaa HSO-identiteettiä sekä tarjota jäsenille mahdollisuus verkostoitumiseen kollegojen kanssa. Tulisitko mukaan ideoimaan ja/tai järjestämään tapahtumia?

Tekemään jäsenlehteä

Jäsenlehti Aidon toimitus toimii freelance-pohjalta. Toimitus kokoontuu säännöllisesti suunnittelemaan Aidon sisältöä. Jos sinulla on sujuva kynä tai olet intohimoinen kuvaaja, tule mukaan Aidon toimitukseen.

Motivoimaan opiskelijoita

Aito HSOn yhteistyö HAAGA-HELIAn kanssa tähtää HSO-opiskelijoiden tukemiseen ja motivoimiseen opinnoissa. Yhteistyö sisältää mm. työelämäkummitoimintaa ja asiantuntijaluentoja. Kiinnostaisiko sinua jakaa osaamistasi ja tietojasi?


Uusilta aktiiveilta ei odoteta aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, aktiivinen asenne riittää! Aktiivijäsenenä voit halutessasi osallistua toiminnansuunnittelu- ja toiminnanaloitustilaisuuksiin.

Lisätietoja aktiivi-HSOilusta saat toimistolta. Ota rohkeasti yhteyttä!
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä