Blogi

22.3.2017 14.18

Tulevaisuuden Aito HSO? Osallistu ja vaikuta!

Marina Paulaharju, puheenjohtaja, Aito HSO ry

Työelämä ja yhteiskuntarakenteet ovat murroksessa eikä kehitystä voi pysäyttää. Murros ja muutos vaikuttavat varmasti myös hyvin monen HSOn työntekoon. 
Tulevaisuuden työnteon malleista on vasta visioita. Sen tiedämme, että yhä moninaisemmat työnteon mallit yleistyvät.

Osa työllistää itse itsensä, osa perustaa yrityksen, mutta uskon, että tulevaisuudessakin valtaosa meistä työskentelee työsuhteisena. Omat intressit vaikuttanevat valintaan. Työelämän muutoksessa eivät
ammattijärjestötkään voi jäädä odottamaan tai puolustamaan pelkästään vanhoja malleja. Täytyy pystyä muokkautumaan tulevaisuuden tarpeisiin, jotta ammattijärjestöillä olisi merkitystä jäsentensä elämässä. On siis muututtava.

Aito HSO on etulinjassa vastaamassa muun muassa tulevaisuuden työnteon mallien mukaisiin jäsenistön tarpeisiin ja odotuksiin. Haluamme osallistua muutokseen – yhdessä jäsenistön kanssa. Muutosmatkamme on alkanut maaliskuun alussa, jolloin käynnistimme strategian uudistustyön.

Olemme jo kokoontuneet analysoimaan toimintaympäristössämme
tapahtuneita ja tulevaisuudessa mahdollisesti tapahtuvia muutoksia.
Olemme tunnistaneet mahdollisuuksia, mutta myös uhkia. Mietimme myös vahvuuksiamme sekä sitä, missä olisimmesvoineet onnistua paremmin. Edessämme olevaa työtä on tehtävä hyvin ja analyyttisesti. Tarvitsemme myös rohkeutta luopua jostain saadaksemme jotain uutta. 

Tavoitteemme on siis uudistua ja vastata entistä paremmin teidän jäsenten tarpeisiin ja odotuksiin. Sen vuoksi haluamme kuunnella teitä herkällä korvalla. Jokaisen jäsenen näkökulma on yhtä arvokas. Kysymme mietteitänne loppukevään palkkatutkimuksen yhteydessä. Toivomme, että saamme teiltä runsaasti vastauksia, sillä juuri teidän toiveenne ja odotuksenne ohjaavat tulevaa muutosmatkaamme vahvasti. Ilman teitä jäseniä ei ole Aito HSO ry:tä.

Osallistukaa ja vaikuttakaa oman alumni- ja ammattijärjestönne tulevaisuuden rakentamiseen. Aito HSO on yhtä ainutlaatuinen kuin sen jäsenistö. 

Assistenttikoulutus juhlii tänä vuonna 50-vuotista ja kotimaamme Suomi 100-vuotista taivaltaan. Ei mikään hassumpi ajankohta miettiä tulevaisuuttamme kohti seuraavia vuosikymmeniä!

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä